Článek ve zpravodaji

Speciální jarní lekce

ZPĚT NA AKTUALITY

H.E.A.T. Program maraton


11.5.2013 od 9:00

Vede Martina Tögelová

2 x 55 minut chůze na pásech (zahřátí, hlavní část), 15 minut posilování a na závěr pořádný strečink.

Co je H.E.A.T. PROGRAM?

V porovnání s jinými aerobními aktivitami reprezentuje H.E.A.T. PROGRAM® bezpečné cvičení s výraznějším fyziologickým efektem. Je skvělou přípravnou činností pro všechna ostatní kardiovaskulární cvičení. H.E.A.T. PROGRAM® je vyvinutý tak, aby odpovídal individuálním požadavkům každého jedince a maximalizoval efektivitu jeho cvičení. Umožňuje spálit v průměru 500 až 800 kilokalorií za 1 lekci.

Prostřednictvím H.E.A.T. PROGRAM® lze efektivně dosáhnout požadovaného fyziologického efektu – redukce hmotnosti, zlepšení tělesné kondice, aerobní vytrvalostní trénink, trénink a příprava profesionálních sportovců.

H.E.A.T. PROGRAM ® je určený pro všechny věkové kategorie. Mohou jej s úspěchem aplikovat náctiletí, ale i lidé v důchodovém věku.

Bonus

Pro zájemce je po cvičení možnost individuálního změření tělesných hodnot (procento vody, tuku v těle, poměr svalové hmoty, viscerální tuku).

Speciální sobotní lekce Fitbox


27.4.2013 od 10:00

Vede Lada Šulcová

120 minut nabitých Fitboxem, posilováním, spalováním tuků a na závěr pořádný strečink.

Co je Fitbox?

Fitbox® je ideální aerobní cvičení výrazně napomáhající ke zhubnutí, je určen především těm, kteří chtějí pečovat o svoji postavu.

Fitbox® je energetický program, který se skládá z kombinací postojů, úderů a kopů, které se provádí při svižné dynamické hudbě pod vedením Fitbox instruktora.

Fitbox® trénink Vám pomůže účinně tvarovat a zpevňovat Vaši postavu a navíc Vás zcela jistě dostane do kondice a psychické pohody.


Bonus

Každý účastník dostane nápoj a müsli tyčinku.

Speciální středeční lekce Body styling


1.6.2013 od 9:30

Veden Renáta Moravcová

120 minut body stylingu a na závěr pořádný strečink.

Co je Body styling?

Body styling je kombinace klasického aerobiku, který slouží k zahřátí celého těla, a posilování. Cvičením se zpevňuje a formuje celé tělo (a zejména problémové partie), dochází také k protažení a posílení těla. Výhodou je, že je vhodný pro jedince různého věku s různou kondicí,  při cvičení se používá náčiní – například posilovací gumičky, činky a tyče, naopak se ale nemusíte učit složité choreografie.

Body styling je vhodný v podstatě pro všechny, nedoporučuje se pouze pro těhotné ženy, které nemají s body stylingem zkušenosti a nemohou si upravit tréninkový plán tak, aby jim vyhovoval. Díky tomu, že se u body stylingu můžete zaměřit jen na určitou část těla, můžete procvičovat vybrané partie a nezatěžovat části těla, se kterými máte případně potíže.

Bonus

Každý účastník dostane iontový nápoj zdarma.

Kdy chodit na H.E.A.T. Program?


Venku začíná být přes den pořádně teplo. Využijte proto čtvrteční a sobotní ranní hodiny H.E.A.T. nebo středeční a páteční ranní hodiny H.E.A.T. s posilováním.

Nové studiové hodiny ve Fitness Radotín


Do naší nabídky studiových hodin plánujeme zařadit jógu nebo power jógu. Pro tyto studiové hodiny hledáme šikovné instruktory. V případě zájmu se ozvěte na info@radotinfitness.cz nebo na telefon 732 753 536.

Posilovna, kardio zóna, studiové hodiny, zumba, pilates, Nike Dynamic Training, sebeobrana, solárium, masáže, nutriční bar, dětský koutek a další ve fitness centrum Radotín.
Navštivte nás v ulici Vrážská 1562, 153 00, Praha 5 - Radotín Nové služby, moderní studiové hodiny, individuální i skupinové tréninky s trenérem a opravené prostory.
Pro lepší motivaci a atmosféru.
2024 FITNESS Radotín s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v Brand New.