Článek ve zpravodaji

Co na sebe do fitka

ZPĚT NA AKTUALITY

Co si vzít na sebe do fitcentra?

Možná někomu přijde starost o oblečení v rámci pohybu pro zdraví povrchní, ale věřte, že „stylové hadříky“ nejen zvednou vaše sebevědomí, ale zároveň cvičení zpříjemní i díky své funkčnosti. Samozřejmostí jsou pak kvalitní boty, které doslova chrání vaše zdraví.

Renomované značky vyrábějí speciální kotníkové boty na aerobik a spol., které jsou odpružené proti nárazům na páteř a pevně „drží“ nohu při každém pohybu. Na botách skutečně nešetřete! Jde sice o investici vyšší (cca 1500 Kč), ale díky ní předejdete řadě potížím (otlaky, puchýře, podvrtnutý kotník). Kromě toho dobré fitness boty skutečně tlumí nárazy a šetří všechny vaše klouby, což je velmi důležité.

Praktická rada: Boty na cvičení nikdy nenoste ven.

Z hygienických a zdravotních důvodů si do bot oblečte vždy kvalitní sportovní ponožky.

Co doporučujeme ženám?

Ženám doporučujeme sportovní podprsenku. Měla by být dostatečně pevná (speciální střih), správně velká a navíc „vydržet“ časté praní, což je někdy problém. Stejně jako u bot – i tady je dobré vsadit na kvalitní značku. Klidně šetřete na tričku i kalhotách, ale na botách a podprsence nikdy!

A jaká by měla být nejlepší sportovní podprsenka?

  • Ideální je funkční materiál, jenž nestudí a odvádí pot.
  • Drží, kde držet má.
  • Dají se nastavit ramínka.
  • Nesmí se nikde zařezávat.

Je nutné speciální fitness oblečení?

Pokud jste zakoupili kvalitní boty (a ženy podprsenku) asi už nebude mít chuť investovat do dalšího oblečení. A jak jsme zmínili, tady můžete pro začátek skutečně ušetřit. Ačkoliv se firmy se sportovním oblečením předhánějí a nabízejí dokonalé modely, opravdu stačí kolikrát jen triko a tepláky/legíny.

Na co nezapomenout?

Na každou hodinu si noste 2 ručníky. Jeden čistý ručník, který budete dávat na podložku či cvičební stroje. Druhý do sprchy.

Co můžete zakoupit přímo v našem fitness centru?

Přímo v našem fitness centru zakoupit ručník a mýdlo. V nabídce máme také sportovní oblečení značky Alea, včetně ponožek.

Posilovna, kardio zóna, studiové hodiny, zumba, pilates, Nike Dynamic Training, sebeobrana, solárium, masáže, nutriční bar, dětský koutek a další ve fitness centrum Radotín.
Navštivte nás v ulici Vrážská 1562, 153 00, Praha 5 - Radotín Nové služby, moderní studiové hodiny, individuální i skupinové tréninky s trenérem a opravené prostory.
Pro lepší motivaci a atmosféru.
2024 FITNESS Radotín s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v Brand New.