Článek ve zpravodaji

Úspěchy našich klientů

ZPĚT NA AKTUALITY

2. června 2014 se konal v kongresovém centru v Hradci Králové exhibiční galavečer boxu. Pořadatelem byl Hradecký club boxu Mgr. Františka Patočky. Akce se zúčastnilo 12 dvojic, mezi kterými byli i borci z box clubu Fitness Radotín. Pod vedením trenéra Jakuba Vondrušky s asistencí Terezie Krejbychové nastoupili do ringu : Roman Buršíček, ve váhové kategorii do 64 kg – vyhrál na body. Michal Kerda a Jiří Polanský ve váhové kategorii do 75 kg – vyhráli TKO. K vítězství všem moc gratulujeme.

Jakub Vondruška i Terezie Krejbychová pracují v týmu osobních trenérů ve Fitness Radotín a jsou k dispozici k osobním tréninkům nebo otázkám stravování jsou Vám nápomocni k dosažení Vašich cílů. Nebojte se je oslovit, kontakty najdete na webových stránkách v sekci osobní trenéři. S odbornou radou a vedením budete mít úspěch.

Fitness Radotín dále nabízí studiové lekce zumby, fitboxu, pilates, cvičení zaměřená s různou intenzitou na formování těla, kruhové tréninky a další. Najdete zde i oblíbený H.E.A.T. program, který můžete navštívit ráno nebo večer. Relaxovat můžete při masážích různých druhů, na kosmetickém ošetření nebo v soláriu.



Posilovna, kardio zóna, studiové hodiny, zumba, pilates, Nike Dynamic Training, sebeobrana, solárium, masáže, nutriční bar, dětský koutek a další ve fitness centrum Radotín.
Navštivte nás v ulici Vrážská 1562, 153 00, Praha 5 - Radotín Nové služby, moderní studiové hodiny, individuální i skupinové tréninky s trenérem a opravené prostory.
Pro lepší motivaci a atmosféru.
2024 FITNESS Radotín s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Vytvořeno v Brand New.